با سلام خدمت همراهان عزیز مجله اینترنتی صنت گسترا و افراد اهل فن امروز به بررسی قطعات ابزارآلات می پردازیم و تحلیل و بررسی میکنیم امروز به بررسی لوله های فی می پردازیم تا بتوانید انتخابی خوب در خرید لوله های فی برای ساختمان خود داشته باشید و در این مقاله تمام تلاش ما برای ارائه بهترین اطلاعات است .

 


 

انواع لوله های فولادی و استاندارد

لوله های فولادی امروزه از پرکاربردترین لوله های مورد استفاده در سیستم های لوله کشی صنعتی هستند. در واقع این لوله ها به خاطر استحکام بالا، مقاومت در برابر گرما و همچنین مقاومت نسبی که در برابر خوردگی دارند، یکی از بهترین گزینه ها در ساخت سیستم های لوله کشی در فرایندهای صنعتی و پالایشگاهی هستند . انواع مختلفی از لوله های فولادی در سیستم های لوله کشی صنعتی و فرایندی، پالایشگاهها، کارخانه های پتروشیمی، خطوط انتقال نفت و گاز، سیستم های انتقال آب، سیستم های تأسیساتی، صنایع بویلر سازی، تهویه مطبوع و… مورد استفاده قرار می گیرند.

انواع فولادها با ترکیب شیمیایی مختلف و در نتیجه خواص فیزیکی و مکانیکی متفاوت در ساخت لوله های فولادی به کار گرفته می شوند. نوع فولاد به کار گرفته شده در ساخت این لوله ها معمولاً زمینه های کاربردی و شرایط سرویسی که لوله برای آن انتخاب میشود را تعیین میکند. به همین دلیل همواره در فرایند طراحی و ساخت سیستم-های لوله کشی صنعتی اولین و مهمترین مرحله طراحی انتخاب جنس مناسب برای لوله ها و سایر تجهیزات لوله کشی است.

در واقع تحقیقات زیادی در سالهای گذشته برای توسعه فولادهای به کار رفته در طراحی سیستم های لوله کشی و ساخت آنها صورت گرفته است. اطلاعات جمع آوری شده به این نتیجه منتهی شده است که اگر مشخصات فنی و جنس و خواص فیزیکی و شیمیایی  لوله ها و تجهیزات مورد استفاده در سیستم لوله کشی به دقت مورد توجه قرار گیرد، رفتار سیستم در طولانی مدت به مقدار زیادی قابل پیش بینی است .

 

 

فاکتورهای موثر در کیفیت لوله

لوله بر اساس نوع جوشکاری به دو حالت لوله درزدار و لوله بدون درز تقسیم بندی می شود که هر کدام زیر شاخه های خاص خود را دارند. شایان ذکر است پیشینه تولید موارد فوق الذکر نیز با یکدیگر کاملا متفاوت می باشد از آن جا که ماده اولیه، ضخامت و شیوه تولید در مقاومت، کارایی و استحکام محصول نهایی بسیار تاثیرگذار است باید به نوع محصول، عرض و ضخامت آن دقت شایانی داشت تا بتوان انتخاب مناسب و دقیق تری به عمل آورد. محصولات درزدار حاصل فرم ورق و جوش لبه ها به یکدیگر هستند .

 

لوله های چدنی :

لوله های چدنی دارای سابقه تاریخی می باشد و به ۲ قرن پیش باز می گردد جنس این لوله ها از چدن ریخته گری می باشد و بر حسب نوع کاربرد آنها انواع و مقدار آلیاژ، شکل و طول لوله ،‌نوع اتصالات با هم متفاوت بوده و اغلب در سیستم لوله کشی فاضلاب استفاده می گردد .

لوله های چدنی که در سیستم لوله کشی فاضلاب به کار می رود:

الف) سرتوپی (یک سرتوپی – دو سرتوپی)
ب) دو سر تخت

به لوله های چدنی با سرتوپی و سرتخت به ترتیب لوله های بوشن دار و بدون بوشن نیز گویند .

 

 

 مزایای لوله چدنی:

در برابر فشار وارده به جداره های خارجی دارای مقاومت و استحکام خوبی هستند.

فرسودگی این لوله ها کمتر از لوله های فی است.

می توان به راحتی از دستگاه تراکم هوا جهت باز کردن و رفع گرفتگی لوله استفاده نمود.

قیمت لوله های چدنی نسبت به لوله های آهنی ارزانتر است .

 

 

معایب لوله های چدنی:

نصب لوله های چدنی نسبت به لوله های آهنی کندتر انجام می گردد.

لوله های چدنی به علت تاثیر مواد شیمیایی موجود در فاضلاب زنگ می زنند و جلوگیری از زنگ زدگی آنها میسر نمی باشد.

داشتن وزن زیاد قطعات و اتصالات و در نتیجه زیاد پیوند از معایب دیگر لوله های چدنی می باشد


ارایه ی دهنده ی سینی کابل ولوله فولادی لوله ,های ,  ,سیستم ,چدنی ,کشی ,لوله های ,لوله کشی ,های چدنی ,    ,سیستم هایمنبع

لوله فولادی و چدنی

انبردست

انواع سیم و کابل

مشخصات

آخرین جستجو ها

درمان بواسیر تفریحستان خرید تردمیل باشگاهی با کیفیت کلایمر اجاره کلایمر جایگزین داربست کلایمر نما سازه کلایمر اجرای آردواز با بهترین متریال ♡best weblog♡ رزرو تور زمینی وان از تبریز خرید و فروش قطعات لودر هیوندا io Developer دکتر مجید نصیری